Een klik voor een sociaal Europa

download

Met een simpele muisklik, die je amper een minuutje tijd kost, kan je je stem verheffen voor een meer sociaal Europa.

Neem deel aan de syndicale campagne ten gunste van alle werknemers en werkneemsters! Neem zelf deel en laat je organisatie deelnemen door te klikken op de volgende link:

 

www.socialrightsfirst.eu

 

De Commissie heeft een publieke consultatie gelanceerd inzake de Europese pijler van sociale rechten. Het EVV organiseert hieromtrent een grote sensibiliseringscampagne, rekening houdende met het feit dat deze publieke consultatie stopt op het einde van deze maand december.

 

Het EVV heeft een positie ingenomen inzake deze sociale pijler, die goedgekeurd werd door het uitvoerend comité in oktober. We moeten nu deze positie zo ruim mogelijk verspreiden en ze naar de Europese Commissie sturen in het kader van deze consultatie. Het is noodzakelijk dat de Commissie de eisen en de verzuchtingen van de werknemers hoort. Daarvoor moeten we zo veel mogelijk antwoorden op de consultatie indienen, de Europese Commissie moet letterlijk overstroomd worden door gezamenlijke Europese syndicale antwoorden.

 

Het EVV heeft hiervoor een website gecreëerd die toelaat een antwoord aan de Commissie te sturen in enkele muisklikken. Het ABVV, zoals tal van andere vakbonden, heeft besloten deze campagne te ondersteunen.

 

Verhef uw stem voor een sociaal Europa en neem deel aan deze campagne!

 

Bedankt om deze informatie zo ruim mogelijk te verspreiden zowel bij uw persoonlijke als professionele contacten, op uw website, social media, facebook, twitter, … zowel deze van uw organsiatie als uw persoonlijke.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s